Grondherendijk 23A 3082 DE Rotterdam
info@pctechneut.nl
Laptops - PC - Tablets
PC TECHNEUT
Een uitgebreid scala aan services beschikbaar.
SSD upgrade
Heeft u vragen of wenst u een afspraak bij u thuis te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren door het onderstaande formulier in te vullen.
Schermreparatie
Is je laptop scherm kapot of heb je je telefoon/tablet laten vallen? Geen zorgen! Wij zijn hier om je te helpen. Onze deskundige reparateurs herstellen je apparaten snel en efficiënt.
Game PC bouwen
Het samenstellen van je eigen game-pc is over het algemeen kosten effectiever dan het kopen van een kant-en-klare pc. Zelfs als je geen ervaring hebt met het bouwen ervan, kunnen wij je helpen de juiste onderdelen te vinden en deze voor jou in elkaar te zetten!
WiFi verbeteren
In deze moderne tijd is betrouwbaar WiFi-internet een absolute must. Of je nu in de woonkamer, de tuin, de slaapkamer of zelfs op zolder bent, wij hebben de juiste oplossingen om jou te verzekeren van een naadloze internetervaring. 
Windows herinstallatie
Heb je behoefte aan een nieuwe computer of wil je een frisse start maken? Wij bieden de service om Windows opnieuw voor je te installeren. Als je ook je gegevens wilt behouden, is dat geen enkel probleem!
Cursus aan huis
Heb je thuis een computer, tablet of smartphone, maar worstel je nog steeds om er effectief mee te werken? Maak je geen zorgen! Onze ervaren medewerkers staan klaar om je persoonlijke uitleg aan huis te bieden. We maken jouw digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk.
Hulp op afstand
Heb je problemen met je desktopcomputer of laptop, maar kun je niet langskomen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met ons "Hulp op Afstand" programma kunnen we bijna alle problemen op afstand oplossen.
Opschoonbeurt 
Net als een auto heeft ook een computer regelmatig onderhoud nodig. Onze kleine beurt omvat een controle van essentiële componenten en het verwijderen van overtollig stof, terwijl onze grote beurt een grondige systeemtest en koelingsvernieuwing omvat. Wij zorgen ervoor dat jouw computer altijd in topconditie blijft voor optimale prestaties.
Digitaliseren
Liggen er nog VHS, Betamax of V2000 videobanden bij jou in de kast, zonder ruimte meer voor die ouderwetse videorecorder onder de TV? Geen zorgen! Laat ons jouw videobanden digitaliseren en overzetten naar een handige USB-drive, zodat je dierbare herinneringen op moderne apparaten kunt bekijken en koesteren.
Computer upgraden
Heb je te weinig ruimte op je computer of ben je op zoek naar meer werkgeheugen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor uitbreidingen die je computerprestaties naar een hoger niveau tillen. Als je computer al wat ouder is en je twijfelt over een upgrade, kunnen wij met een snelle inspectie je voorzien van deskundig advies.
ESET antivirus licentie
Met trots kunnen wij mededelen dat we partner zijn van ESET, een toonaangevend antivirusprogramma dat bekend staat om zijn effectieve beveiliging en lage systeembelasting. Wil je ook je computer op het hoogste niveau beveiligen? 
Geïnstalleerd
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe computer, laptop, smartphone of tablet, bij ons vind je niet alleen hoogwaardige apparaten, maar bieden we ook volledige installatieservices. Wij gaan verder dan alleen de verkoop. Wij zetten jouw gegevens over en komen persoonlijk bij jou thuis om ervoor te zorgen dat alles naadloos op Wi-Fi is aangesloten.

Adresgegevens

Grondherendijk 23A
3082 DE Rotterdam

Bedrijfsgegevens

KVK : 72161434
BTW : NL001629353B65

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag 

Donderdag 

Vrijdag 

Zaterdag 

Zondag  
Op afspraak
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Gesloten